Dit is Tomorrow

Energiemanagement van de 21e eeuw.

Het DynaSense™ platform is ontwikkeld om perfect in te spelen op de moderne energiemarkt. Verlaag energiekosten, ontdek sluipverbruik & verminder uitstoot.

Bespaar direct op basis van dynamische prijzen
CO2 uitstoot management
Automatische aansturing van machines

Innovatie door inzicht.

Bij ons draait alles om het begrijpen van uw energieverbruik en het maximaliseren van efficiëntie. Onze geavanceerde sensoren bieden een allesomvattende aanpak, naadloos geïntegreerd in het DynaSense™ Platform.

Deze slimme sensoren verzamelen real-time gegevens van uw bedrijfsprocessen, die vervolgens worden weergegeven in het DynaSense™ Platform. Hier krijgt u in één oogopslag toegang tot meetdata, kunt u trends analyseren en verspilling tegengaan.

Dynamische energie.

Dynamische energieprijzen veranderen op basis van marktomstandigheden, wat kansen biedt voor kostenbesparing. Wanneer de vraag naar energie laag is, dalen de prijzen. Onze geavanceerde algoritmes anticiperen op deze schommelingen en optimaliseren uw energieverbruik tijdens deze gunstige periodes. Dit betekent dat uw energie-intensieve processen worden uitgevoerd wanneer de kosten het laagst zijn, wat resulteert in aanzienlijke besparingen. Door in te spelen op dynamische prijzen, maximaliseert u de efficiëntie van uw energiegebruik en vermindert u onnodige uitgaven

OOK BENIEUWD?

Vraag een demo aan

Efficiënt met Emissies.

Dynamische energieprijzen bieden niet alleen kostenbesparingen, maar ook een pad naar CO2-vermindering. Deze prijzen fluctueren naargelang de beschikbaarheid van duurzame energiebronnen en de vraag naar elektriciteit. Onze algoritmes benutten deze schommelingen om uw energieverbruik te optimaliseren en uw CO2-uitstoot te minimaliseren.

Door uw energieverbruik af te stemmen op periodes van groene stroomproductie, verlaagt u niet alleen uw kosten, maar draagt u ook bij aan een duurzamere planeet. Dit is een krachtig voorbeeld van hoe slimme aansturing en dynamische energieprijzen hand in hand gaan om zowel uw financiële resultaten als uw ecologische voetafdruk te verbeteren.

10%

Gemiddelde besparing op de energie rekening.

7x

ROI gemiddeld op basis van adviezen.

tot 60%

CO2 reductie doormiddel van slim aansturen van productie.

All-in-One

Het DynaSense platform biedt volledig energiemanagement.

Prijzen

DynaSense Monitoring
Sensoren monitoren
Automatische CO2 calculatie
Automatische kostenanalyse
Piekbelasting monitoring
Gratis*
DynaSense plus
DynaSense Monitoring pakket
Elk kwartaal een energie consult**
Optimal production calculator
Automatische aansturing***
Op aanvraag.

* Inbegrepen bij het standaard sensoren pakket. Niet los verkrijgbaar

** Elk kwartaal een energieconsult op basis van beschikbare sensordata en markverwachting. Ca. 1uur.

*** Automatische aansturing alleen mogelijk in combinatie met de Slimme aansturing module

Onze partners:

U binnenkort ook?

Meer weten?

Vraag een demo aan

Ontdek onze andere diensten.

Energie sensoren.

Slimme aansturing.